Inspiratie

Woontrend behang combineren met een vloerkleed

Stijl & Interieur / 12 mei /

We kunnen er niet omheen: behang en dan het liefst met opvallend design is dé woontrend van het moment. En wij begrijpen het, want met een bijzonder behang geef je de ruimte vaak een complete metamorfose.

Na deze metamorfose wordt de uitdaging soms groter om een vloerkleed te vinden wat het interieur tot een geheel maakt. In dit artikel helpen wij u op weg.

Een druk behang of bank: het effect is vaak hetzelfde

Al eerder schreven wij dit artikel basis van een andere veelgestelde vraag: Onze bank heeft een druk patroon, kan daar nog wel een vloerkleed bij? Grappig genoeg zijn de richtlijnen die wij hierbij hebben gegeven ook van toepassing op dit onderwerp. Een bank staat weliswaar vaak op of dichtbij het vloerkleed, maar ook hierbij mag het absoluut niet met elkaar conflicteren. Aan de hand van de volgende sfeerfoto’s gemaakt met onze eigen collectie willen wij u op weg helpen.

Kies voor kleur of dessin

Bij een druk behang kan ook een vloerkleed met een dessin, ja echt. Het is hierbij van belang dat u een keuze maakt voor één accentkleur die zowel in het behang, als eventueel in gordijnen, de bank of ander woningtextiel terugkomt. Hierdoor creëert u een mooi geheel en vloekt het vloerkleed niet met het behang.

Zolang het niet conflicteert kan het allebei

Ook wij hebben tijdens deze fotoshoot gezien dat het soms echt niet samengaat: een druk behang met een vloerkleed met een sprekend dessin. De oorzaak hiervan lag hem vaak in de nieuwe, contrastrijke kleuren in het vloerkleed die conflicteerden met de andere elementen in de ruimte. Dit wordt echter in één oogopslag duidelijk en met onze zichtservice is deze twijfel dus ook zo weggenomen. Graag ontvangen wij u in onze showroom voor een persoonlijk advies. Vergeet niet een staal van het behang mee te nemen!

Brokking Vloerkleden
Basiliekpad 42
3401 BJ IJsselstein
Navigeer naar: Podiumweg
Openingstijden
MaandagOp afspraak
Dinsdag t/m vrijdag9:00 - 17:30
Zaterdag9:00 - 17:00

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens