Inspiratie

Onze bank heeft een druk patroon, kan daar nog wel een vloerkleed bij?

Tips / 05 april /
Een bank is net zoals een vloerkleed redelijk bepalend voor het interieur. Door de omvang, vorm, het patroon, de stof of kleur. Heeft uw bank een druk patroon en vindt u het lastig om hier een vloerkleed bij te vinden? Wij helpen u graag op weg met de volgende richtlijnen. Kies voor kleur óf patroon Bij een bank met een druk patroon kan ook een vloerkleed met een patroon, ja echt.

Een bank is net zoals een vloerkleed redelijk bepalend voor het interieur. Door de omvang, vorm, het patroon, de stof of kleur. Heeft uw bank een druk patroon en vindt u het lastig om hier een vloerkleed bij te vinden? Wij helpen u graag op weg met de volgende richtlijnen.

Kies voor kleur óf patroon

Bij een bank met een druk patroon kan ook een vloerkleed met een patroon, ja echt. Kies één kleur uit het patroon van de bank welke terugkomt in het vloerkleed en hou het hierbij. Zorg ervoor dat deze kleur ook het beste past bij uw vloer en eventueel zelfs de gordijnen. Door het tapijt qua kleur rustig te houden wordt het één geheel met de bank. Hierdoor creëert u een mooie afgekaderde ruimte.

Veel kleur, rustig patroon

Bent u gewoon gek op kleur en heeft uw vloer dit ook nodig (bijvoorbeeld bij een donkere vloer)? Bij een bank met een druk patroon kunt u ook heel goed een vloerkleed combineren met veel kleur. Het is in dit geval wel belangrijk dat het vloerkleed een rustig patroon heeft. Zo houdt u het geheel in balans.

Hulp van een specialist?

Deze richtlijnen helpen u hopelijk wat verder op weg, maar wij begrijpen dat het een uitdaging is waar u niet zomaar uitkomt. Als Vloerkledenspecialist hebben wij ruime ervaring met dit type interieur uitdaging en weten wij onze klanten vaak te verrassen met creatieve oplossingen. Met een voorraad van ruim 3.000 vloerkleden hebben wij echt wel iets wat past bij uw bank! Brengt u bij een bezoek aan onze winkel een kussentje of staaltje van de stof van de bank mee? Wij laten u graag aan de combinatie bank en vloerkleed wennen door deze vrijblijvend een nachtje of twee te laten proef liggen.

Dit is onderdeel van onze service.

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens