Alliances vloerkleed poedertinten

Alliances vloerkleed ontworpen door Géraldine Prieur uit de designer collectie van Toulemonde Bochart in prachtige poedertinten met een touch of gold!

Spelen met vormen & kleuren

Vormen en kleuren in overvloed in dit tapijt ontworpen door Géraldine Prieur, die hier haar liefde voor onverwachte vormen en eclectische harmonieën manifesteert. Een speelse verrassing in deze toch redelijk conventionele interieur wereld.

Het Alliances vloerkleed valt niet alleen op door de trendy kleuren, maar ook door de bijzondere vorm. Leuk om je bank bijvoorbeeld eens te breken met een andere vorm vloerkleed of plaats deze speels onder een rechthoekige eettafel.

Wij hebben dit vloerkleed niet op voorraad in de winkel. Het Alliances vloerkleed is op iedere gewenste afmeting online of in de winkel te bestellen.

Kies uw kleur

Wissen

1.115,002.395,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Alliances vloerkleed poedertinten

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.