Inspiratie

Onmisbaar tijdens donkere dagen: geel in je interieur

Tips / 14 december /
Tijdens de donkere dagen voor kerst vertonen wij vaak symptomen die wijzen op een groot gemis van de zon. Moeilijk om uit bed te komen, sneller moe, misschien zelfs wel een beetje geprikkeld of down, herkenbaar? Nou zijn wij bij Brokking uiteraard vloerkledenspecialist en geen medisch specialist, toch hebben wij voor dit bekende probleem een goede remedie: de kleur geel! Bent u al bekend met de voordelen van deze kleur? Het zonnetje in huis De kleur geel staat voor harmonie, energie, levenslust en warmte.

Tijdens de donkere dagen voor kerst vertonen wij vaak symptomen die wijzen op een groot gemis van de zon. Moeilijk om uit bed te komen, sneller moe, misschien zelfs wel een beetje geprikkeld of down, herkenbaar? Nou zijn wij bij Brokking uiteraard vloerkledenspecialist en geen medisch specialist, toch hebben wij voor dit bekende probleem een goede remedie: de kleur geel! Bent u al bekend met de voordelen van deze kleur?

Het zonnetje in huis

De kleur geel staat voor harmonie, energie, levenslust en warmte. Uit onderzoek is gebleken dat het gebruik van de kleur geel in uw interieur energie geeft. Geel staat voor plezier, zomer en zon. Zelfs therapeuten raden geel aan bij mensen met een depressie. De kleur geel is goed voor de concentratie en u krijgt er inspiratie van. Ook stimuleert het uw geheugen en hersenen. In uw interieur creëert het een gevoel van licht en ruimte.

Geel toepassen in uw interieur

Bent u overtuigd, maar weet u alleen niet goed hoe u deze kleur kunt toepassen? Wij helpen u graag op weg.
Pas geel op één muur, meubel of vloerkleed toe en laat het hierbij. De kleur wordt anders overweldigend en dit heeft juist weer negatieve effecten op uw stemming. Wilt u dat de kleur rust brengt in uw interieur? Ga dan voor licht- of vergrijsd geel. Wist u dat geel een ruimte visueel groter laat lijken? Een vloerkleed heeft hetzelfde effect, mits u de goede maat kiest. Hier hebben wij eerder al eens iets over geschreven: wat is de juiste afmeting van een vloerkleed?

Kleur geel in vloerkleden

Vloerkleden zijn een perfecte manier om kleur in uw interieur te brengen. Doordat een vloerkleed een groot vlak beslaat, is het erg bepalend voor de ruimte waarin het geplaatst wordt en het effect op het interieur groots. En natuurlijk op uw gevoel! Heeft u de kleur geel al toegepast in uw kantoor? De ideale kleur voor deze ruimte, aangezien het een boost geeft aan concentratie en inspiratie.

Een zonnig tapijt

Uit de hoogwaardige en wereldwijd bekende collectie vloerkleden van Brink & Campman komt het Cobble 29206 vloerkleed. Het Cobble vloerkleed is gemaakt van wol en in een aantal verschillende standaardafmetingen verkrijgbaar. Zit uw maat hier niet tussen? Geen probleem! Het Cobble vloerkleed is in iedere gewenste afmeting te bestellen!

Brink & Campman Cobble 29206 Brokking Vloerkledenspecialist

De kleur geel komt ook in minder dominante vorm terug in vloerkleden. Durft u voor deze kleur te gaan, maar wilt u rustig beginnen? Kom dan vooral eens langs in onze winkel in IJsselstein dan helpen wij u met plezier verder.

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens