Onze winkel in IJsselstein is geopend. Wij bieden verschillende alternatieven om te winkelen waarbij de richtlijnen van het RIVM gewaarborgd worden. U kunt hierbij denken aan onze zichtservice, video intake en… private shopping! Deze hebben wij toegelicht in een bericht.

Contactinformatie

Contact opnemen

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw bericht

Adresgegevens

Brokking Vloerkledenspecialist
Basiliekpad 42
3401 BJ IJsselstein

Telefoon: 030-6882652

E-mailadres: info@vloerkledenspecialist.nl

Navigatieadres:
Voer Podiumweg in om te parkeren vóór onze winkel of Tepestraat om achter ons pand te parkeren. Wij willen u erop attenderen dat hier sprake is van betaald parkeren. Wanneer u de auto parkeert in parkeergarage Overtoom kunt u profiteren van de eerste twee uur gratis parkeren. Deze parkeergarage bevindt zich op een minuut loopafstand van onze winkel.
Overtoom 2, 3401 BK IJsselstein 

Openingstijden

Ma  Op afspraak
Di   09:00 – 17:30
Wo 09:00 – 17:30
Do  09:00 – 17:30
Vr   09:00 – 17:30
Za   09:00 – 17:00

Bankgegevens

Rabobank IJsselstein
IBAN NL 98 RABO030.71.01.940

K.v.K.: Utrecht 30127346

BTW nummer: NL804288495B01

Checklist voor bezoek winkel

Voor een optimaal advies vragen wij u het volgende mee te nemen bij uw bezoek aan onze showroom:

Staaltjes van verf, behang, stoffen
Monster van de vloer
Foto’s van het interieur
Afmetingen meubelen
Plattegrond

Tips voor een bezoek aan IJsselstein


Ontmoet elkaar in IJsselstein

Wist u dat IJsselstein naast prachtige vloerkleden nog veel meer moois te bieden heeft? Het centrum leent zich voor een gezellig middagje winkelen gecombineerd met een heerlijke lunch of diner. Kijk zeker eens op deze website en ontmoet elkaar in IJsselstein.

In IJsselstein

Joris

Joris is te vinden middenin het historische centrum van IJsselstein. Het uitzicht op het gezellige plein voor het stadhuis uit 1560 krijg je er gratis bij. Bij Joris kun je terecht voor een heerlijke lunch, diner of borrel.

Naar Joris

Routebeschrijving

Vanaf snelweg A2 (Amsterdam – Maastricht) neemt u ten zuiden van Utrecht afslag 9 IJsselstein / Nieuwegein. Na de afrit volgt u bij de verkeerslichten IJsselstein Centrum. (Dit is links als u vanaf Utrecht komt, of rechtdoor indien u komt vanaf knooppunt Vianen/Nieuwegein).

U volgt nu de Weg der Verenigde Naties/de N210 en neemt bij de eerste rotonde de eerste afrit naar rechts om op de Baronieweg te komen. Ga bij de tweede rotonde rechtdoor. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor om vervolgens bij de derde rotonde ook rechtdoor te rijden. Volg de weg door wederom rechtdoor over de trambaan te rijden en na het podium/evenemententerrein neemt u de eerste rechts. Hier kunt u voor onze winkel (betaald) op het Podiumterrein parkeren.