Inspiratie

Investeer in een handgemaakt wollen vloerkleed en bespaar op uw gas-en stroomrekening

Tips / 01 september /

Het is het onderwerp van de dag: de stijgende gas-en stroomprijzen. Hele woonwijken worden momenteel versierd met zonnepalen en men is dringend op zoek naar duurzame verbeteringen van de woning. Wist u dat een handgemaakt vloerkleed gemaakt van wol ook een duurzame investering is?

Breng warmte in het interieur met een wollen vloerkleed

Een karpet is naast sfeervol vooral ook erg functioneel. Het isoleert de warmte en indien het gemaakt is van wol geeft het ook nog eens warmte af. Het houdt de kou die van een vloer en/of buiten kan komen tegen. Ook heeft u minder last van luchtstromingen en dus tocht in huis. Hierdoor is de gevoelstemperatuur in de ruimte beter en bent u minder snel geneigd de verwarming omhoog te draaien.

Wat is het voordeel van een handgemaakt vloerkleed?

Nu denkt u mogelijk nog: handgemaakt, wat maakt dat nou uit? Een handgeknoopt en/of handgeweven vloerkleed is niet alleen sterker en dus duurzamer, het heeft een betere ventilatie waardoor de warmte van bijvoorbeeld vloerverwarming door de wol kan komen. In dit artikel leggen wij daar meer over uit.

Een extra isolatielaag met een anti-slip ondertapijt

Als laatste, maar in volgorde absoluut als eerste: een ondertapijt als extra laagje tussen de vloer en het vloerkleed, waardoor de warmte nog beter geïsoleerd wordt. Het zorgt er daarnaast voor dat het vloerkleed niet gaat schuiven én ons anti-slip ondertapijt is gemaakt van materiaal wat geschikt is voor alle vloeren én vloerverwarming. 

Bent u overtuigd van deze duurzame investering? Dan zien wij u heel graag verschijnen in onze winkel in IJsselstein.

Anti-slip ondertapijt

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens

Onze geliefde inruilactie is weer van start gegaan. Tijdens de actieperiode geven wij tot wel 25% inruilkorting op uw nieuwe vloerkleed. Het goede nieuws is dat u sowieso 10% korting krijgt, ook als er niets in te ruilen valt. De actie is van toepassing op onze voorraad vloerkleden. Wij zien u graag verschijnen in onze winkel in IJsselstein. Doe hier alvast inspiratie op.