Welk vloerkleed is geschikt voor vloerverwarming?

Vloerverwarming vloerkleed

Na de lange Indian Summer is het nu echt herfst en merken we steeds meer dat de winter in aankomst is. Er wordt zelfs onwijze kou voorspeld en dus misschien wel een witte kerst! De verwarming, kachel en vloerverwarming gaat steeds vaker aan. We maken het onszelf weer behaaglijk. Vorige week spraken wij over een van de meest gestelde vragen in onze winkel: wat is de juiste afmeting van mijn vloerkleed. Vandaag behandelen we een andere veelgestelde vraag: welk vloerkleed is geschikt voor vloerverwarming?

Handgeknoopt en natuurlijke materialen

Wij hebben goed nieuws: al onze handgeknoopte vloerkleden zijn geschikt voor vloerverwarming! Dit komt door het gebruik van natuurlijke materialen en doordat de warme lucht tussen alle knoopjes door kan. Er zijn geen kunstmatige vezels gebruikt in onze vloerkleden en deze zijn dus uitermate geschikt voor uw heerlijk verwarmde vloer. Het anti-slip ondertapijt dat wij verkopen is ook geschikt voor vloerverwarming. Dit raden wij altijd aan en zeker op een vloer met vloerverwarming, want deze zijn vaak nog iets gladder dan andere vloeren.

Is het niet zonde van de vloerverwarming?

Ook dat krijgen wij nog wel eens te horen. Vloerverwarming is een comfortabele manier om uw huis te verwarmen, maar maakt het uw huis ook knus en de inrichting compleet? Liefhebbers van vloerverwarming zijn vaak ook fan van warmte in hun interieur. Zij kiezen voor warme kleuren, natuurlijke materialen in meubels en branden kaarsen voor de sfeer. Een warme vloer is nog altijd een kale, kille vloer en dat zien wij bij de Vloerkledenspecialist niet graag.

Bent u op zoek naar sfeer in huis?

Kijk dan eens rustig rond op onze webshop, maar bezoekt u vooral ook eens onze winkel in IJsselstein. Wij hebben een showroom met een voorraad van ruim 3000 vloerkleden en kunnen daarnaast tapijten op maat voor u laten maken. Naast vragen zoals deze krijgen wij ook heel vaak te horen: ik ben al zo lang op zoek en nu heb ik eindelijk gevonden wat ik zocht. Welkom bij de Vloerkledenspecialist.