Pakistan Modern Nomad Graffiti vloerkleed

Het Pakistan Modern Nomad Graffiti vloerkleed is een waar schilderij op de vloer! Subtiliteit in kleur, abstractie, cultuur en knoopkunst allemaal in één vloerkleed gevangen. We zijn ontzettend blij om dit kunststuk te hebben gevonden, dit komt namelijk niet veel voor…

Het warme bruine paneel van dit vloerkleed zorgt ervoor dat er met andere kleuren kan worden gespeeld en de knopers van dit betreffende vloerkleed hebben dit erg goed begrepen. Of je er nu een landschap in ziet of culturele graffiti, we kunnen het er over eens zijn dat dit een bijzonder vloerkleed is.

Goed toe te passen in een ruimte waar de bank een stukje op het vloerkleed komt te staan, bij voorkeur natuurlijk aan de overkant van het kleurenspel.

Uitgevoerd in 2.00 x 3.00 meter om het patroon de ruimte te geven. Nu in onze showroom te bekijken en natuurlijk ook thuis vrijblijvend op zicht te zien!

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heb je een vraag over dit artikel, of ben je op zoek naar passend advies? Stel je vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wil je nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel je vraag over Pakistan Modern Nomad Graffiti vloerkleed

Heb je een vraag over dit artikel? We helpen je graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. Je kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.