Showing 1–24 of 38 results

Hoogpolige tapijten en vloerkleden in topkwaliteit

Wilt u genieten van een comfortabel en trendy hoogpolig vloerkleed? De Vloerkledenspecialist levert een groot assortiment aan hoogpolige tapijten van alle bekende merken en uit onze eigen import direct uit onze eigen voorraad.

Hoogpolige vloerkleden passen momenteel weer helemaal bij de laatste woontrends. De hoge pool zorgt voor instant sfeer en warmte in je interieur, en vormt vaak een mooi contrast bij de kleuren van nu: grijs, taupe en zachtgroen.

De belangrijkste woontrend van dit moment is om een hoogpolig tapijt niet alleen vóór je bank, maar juist een stukje onder je bank te leggen. Op deze manier vergroot je (optisch) je zithoek en creëer je op een hele eenvoudige manier meer ruimte in je zithoek.

Een groot voordeel van hoogpolige tapijten is dat deze eenvoudig voor u op maat kunnen worden gemaakt. Er is dus altijd wel een hoogpolig vloerkleed dat bij jou interieur past.

Voor meer advies over hoogpolige vloerkleden en onze ruime voorraad in hoogpolige tapijten verwelkomen wij je graag in onze showroom in IJsselstein!

Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!

Handgeknoopt tapijt

Pakistan Nomad Wool vloerkleed

3.710,00 1.900,00
Aanbieding!
SALE