Vloerkledenspecialist > Vloerkleden > de Munk Carpets
Uitmuntende kwaliteit

De Munk Carpets

Sinds 1981 importeert De Munk Carpets handgeknoopte, handgeweven en handgetufte tapijten uit landen als Nepal, Marokko, Pakistan, India en Portugal. De frequente bezoeken aan deze landen, de uitgebreide collectie en de radar voor trends staan garant voor de hoge kwaliteit. Een kort interview met Edwin Tromp, eigenaar van De Munk:

Met welke factoren moet een klant rekening houden bij het kiezen van een nieuw vloerkleed?

“Het is goed om te bepalen hoe het tapijt gebruikt wordt. Aan welke materialen geeft men de voorkeur, welke uitstraling moet het tapijt hebben? Een mooi tapijt zorgt voor de juiste sfeer en verrijkt de ruimte. Kijk ook goed naar de kwaliteit van de gebruikte materialen van het kleed.”

Hoe bepaal je de ideale maat van een vloerkleed?

“Een vloerkleed moet groot zijn! Als je een grote ruimte hebt met een te klein kleed dan zijn de verhoudingen niet goed. Je creëert een ruime zithoek door het vloerkleed royaal onder de banken en stoelen te laten doorlopen.”

Sorteer op:

Resultaat 1–12 van de 133 resultaten wordt getoond

Filteren

Wis alle filters

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens

Onze geliefde inruilactie is weer van start gegaan. Tijdens de actieperiode geven wij tot wel 25% inruilkorting op uw nieuwe vloerkleed. Het goede nieuws is dat u sowieso 10% korting krijgt, ook als er niets in te ruilen valt. De actie is van toepassing op onze voorraad vloerkleden. Wij zien u graag verschijnen in onze winkel in IJsselstein. Doe hier alvast inspiratie op.