Showing 1–24 of 134 results

Exclusieve design vloerkleden & tapijten

Mooie design vloerkleden bij Brokking

Zoekt u naar een mooi design vloerkleed om uw interieur mee te verfraaien? Brokking Vloerkledenspecialist is dé vloerkleden speciaalzaak van Nederland. U vindt onze tapijtwinkel in IJsselstein, vlak naast Utrecht. Hier bieden wij een uitgebreide collectie design vloerkleden in talloze patronen, designs en kleuren. Momenteel kunnen wij zelfs zo’n 3000 tapijten uit onze eigen voorraad leveren.

8.900,0016.900,00
Nieuw design

Unieke design vloerkleden & tapijten

Misschien zoekt u een specifiek design vloerkleed of een uniek tapijt waarvan er maar één of enkele bestaan. Bij Brokking Vloerkledenspecialist bent u aan het juiste adres.

Sfeer en karakter met een design vloerkleed

Met een mooi design vloerkleed geeft u direct sfeer en karakter aan uw interieur. Een vloerkleed is natuurlijk comfortabel, maar het maakte iedere ruimte direct sfeervoller en gezellig. Met onze design vloerkleden stelt u een bepaalde ruimte in uw woning centraal. Tapijten met een speciaal patroon of een opvallende kleur zijn dan ook een ware eyecatcher. Breng een bezoek aan onze tapijtspeciaalzaak Ook voor speciale aanbiedingen mag u onze winkel niet missen. Vraag gerust eens naar onze design vloerkleden outlet. Wij bieden tapijten aan tegen interessante prijzen. Uiteraard schaft u een prachtig design vloerkleed niet zomaar aan. Die wilt u eerst van dichtbij zien en aanraken. Breng daarom eens een bezoek aan onze winkel in IJsselstein. Wij helpen u hier graag verder.