Inspiratie

Woontrend 2021: Human Touch

Stijl & Interieur / 30 juli /

Branchevereniging InRetail publiceert ieder jaar een trendwijzer voor het komende jaar. Voor 2021 hebben zij de woontrend Human Touch gesignaleerd. Binnen deze trend schetsen zij de volgende vormen, kleuren, materialen en dessins.

Vormen

Vormen binnen deze woontrend 2021 kenmerken zich als organisch. Ze doen denken aan menselijke rondingen en rimpels, vandaar de term human touch. Scherpe hoeken worden nauwelijks toegepast, een hoofdrol is weggelegd voor afgeronde hoeken en cirkels. Daardoor doet de ruimte vriendelijk en vertrouwd aan.

Kleuren

Kleuren Human TouchDe kleuren, van licht tot donker, zijn afgeleid van huidtinten: beige, zalm roze, zacht oranje en verschillende bruintinten. Accentkleuren zijn lila en okergeel.

Materialen

De materialen zijn divers en kunnen zowel natuurlijk als kunstmatig zijn. Over het algemeen hebben ze een organische en onregelmatige oppervlaktestructuur, meestal met een matte uitstraling. Ribbelstructuren duiken veelvuldig op. Dit kunt u ook terugzien op bijgaande sfeerfoto.

Dessins

Dessins zijn in dit thema van ondergeschikt belang. Maar als ze worden toegepast, zijn deze vaak opgebouwd uit vage vlek en veegpatronen of organische structuren.

Aansluitend op deze woontrend hebben wij een vloerkleed wat aan alles voldoet. Het Indian Urban Sunset vloerkleed past niet alleen qua kleur, maar ook qua dessins perfect in deze woontrend. Dit is slechts een voorbeeld uit onze collectie, uiteraard zijn er nog talrijke vloerkleden die passen binnen deze woontrend voor 2021. Bekijk een deel van onze collectie online of bezoek onze showroom voor een advies op maat.

Indian Urban Sunset vloerkleed

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens