Indian Urban Sunset vloerkleed

Dit Indian Urban Sunset vloerkleed is geïnspireerd op de zonsondergang in de Indiase stad Jaipur, de plaats waar het vloerkleed ook geknoopt is. Het is lastig voor te stellen dat al deze kleuren deel uit maken van één enkele zonsondergang, en aan de andere kant verbazingwekkend hoe mooi een natuurverschijnsel kan zijn! De knopers van dit vloerkleed zien de zonsondergang natuurlijk vaker dan wij dat doen en hebben het verschijnsel op een magnifieke manier weten te vangen.

Met dit Indian Urban Sunset vloerkleed haal je letterlijk de zon in huis, prachtig diep rood gecombineerd met romig paars uitlopend in stoer aubergine, dit Sunset vloerkleed heeft het allemaal!

Het vloerkleed past perfect binnen de woontrend voor 2021 Human Touch.

Uitgevoerd in de afmeting 2.45 x 3.05 meter is dit vloerkleed nu op voorraad bij Brokking, dé Vloerkledenspecialist van Nederland.

Kies je afmetingen

€7472

7.472,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Indian Urban Sunset vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.