Inspiratie

Welke stijl vloerkleed past er bij mijn interieur?

Stijl & Interieur / 02 september /

Vloerkleden zijn er niet alleen in allerlei verschillende afmetingen, vormen en materialen, maar ook in tal van verschillende kleuren en dessins. Net als bij het kiezen van een nieuwe fauteuil of bank heeft u ook bij de keuze voor een vloerkleed oneindig veel mogelijkheden. Mag het vloerkleed de blikvanger van uw woonkamer of eethoek worden? Kies dan voor een kleurrijk kleed of een karpet met een uitgesproken dessin. Als het vloerkleed juist de verbindende factor in uw interieur is, kunt u het best kiezen voor een exemplaar in een kleur die perfect aansluit bij het kleurenpalet van de rest van uw interieur. Nieuwsgierig welk vloerkleed het best bij uw woonstijl past?

Enkele woonstijlen en bijpassende vloerkleden

Design

Doordachte vormgeving met afwisselend strakke lijnen en softdesign. Veel aandacht voor luxe en technische hoogstandjes, liefst onzichtbaar weggewerkt. Op de foto hierboven en rechts een design vloerkleed met Harvink draaibare fauteuil De Kaap en hocker.

Scandinavisch

Lichte kleuren, strakke lijnen en natuurlijke materialen: een Scandinavisch interieur is een oase van rust. De perfecte woonstijl om het huis groter te laten lijken. Less is absoluut more; het draait om de kunst van het weglaten. Combineer bij een Scandinavische woonstijl bijvoorbeeld het Firenze vloerkleed.

de Munk Carpets Firenze 21 vloerkleed

Industrieel

Van alle woonstijlen is ‘industrieel’ toch wel de meest stoere. Een interieur met veel industriële en vintage elementen. De wens om in een oud fabriekspand, een school of een ander industrieel pand te wonen is zichtbaar in het interieur. De sfeer is die van een New Yorkse loft: een grote open ruimte, zoals ook op deze foto waar wij de industrieel woonstijl hebben gecombineerd met een modern vloerkleed.

Modern vloerkleed industrieel

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens