Vouw in vloerkleed

Voorkomen uitglijders met een anti-slip ondertapijt

Heeft u last van vouwen in het vloerkleed, of rult het vloerkleed steeds op? Of erger nog: bent u al eens gestruikeld over het vloerkleed? Voorkom uitglijders met een anti-slip ondertapijt. Ideaal om het vloerkleed keurig strak neer te leggen en niet langer last te hebben van die lastige vouwen.

Voordelen anti-slip ondertapijt

Een anti-slip ondertapijt zorgt er in eerste instantie voor dat uw vloerkleed niet wegschuift en biedt extra comfort en een langere levensduur. Ook is het anti-slip ondertapijt gemakkelijk op maat te knippen als u een afwijkende maat vloerkleed heeft aangeschaft. Koopt u deze bij Brokking dan knippen wij het ondertapijt voor u op maat. Het antislip ondertapijt laat geen sporen of beschadigingen op de vloer na en is geschikt voor vloerverwarming.

U kunt dit antislip ondertapijt gebruiken op alle vloeren, zoals: parket- en houten vloeren, plavuizen, marmer, natuursteen en tapijt.

Product referenties

Vele klanten gingen u al voor en een aantal van de reacties hebben wij voor u verzameld.

Makkelijk op maat te knippen
Werkt heel goed. Vloerkleed ligt strak vast op het parket.

Blijft zelf onder een dik wollen vloerkleed goed zitten.

Instructievideo plaatsen anti-slip ondertapijt

In onderstaande video kunt u een instructie vinden om het anti-slip ondertapijt zo goed mogelijk onder uw vloerkleed te leggen. Heeft u na het bekijken van de instructievideo toch hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Afmetingen

Wij verkopen het anti-slip ondertapijt in 6 verschillende maten. Uiteraard kunt u deze op maat knippen indien uw vloerkleed toch een afwijkende maat heeft. Koop het anti-slip ondertapijt bij ons online of kom langs in de winkel in IJsselstein. Als u een kleed koopt bij ons gaat dit altijd samen met het anti-slip ondertapijt. Wij hebben deze standaard bij ons wanneer wij uw vloerkleed thuis neer komen leggen.

Het anti-slip ondertapijt voor uw vloerkleed kunt u hier vinden.