Inspiratie

Op zoek naar een vloerkleed bij een cognac kleurige bank?

Stijl & Interieur / 15 september /

Een tijdloze favoriet: de cognackleurige bank of fauteuil die je in allerlei vormen en maten terugziet in de Nederlandse interieurs. Ook wij bij Brokking Vloerkledenspecialist zijn fan van de cognac bank, mede omdat deze juist zo goed te combineren is met onze vloerkleden.

Welk vloerkleed bij een cognac bank?

De keuze voor het vloerkleur wordt niet alleen bepaald door de kleur van de bank, maar ook door de vloer die bij de bank ligt. Hier zijn zoals u begrijpt talrijke combinaties in te bedenken, dus wij hebben ons even gefocust op de kleur van de bank of fauteuil in combinatie met vloerkleed. Voor een persoonlijk advies waarbij wij wel ingaan op het totaalplaatje ontvangen wij u heel graag in onze winkel in IJsselstein.

Mooie combinaties met cognac

Wij zijn erg fan van cognac gecombineerd met grijs, waarbij er het liefst ook nog een dessin of klein werkje in het vloerkleed zit. Op bijgaande foto ziet u hoe mooi dit samen gaat. Grijs zit aan de koele kant van het kleurenspectrum welke contrasteert met het warme van de fauteuil. In dit vloerkleed komen de aardetinten heel subtiel terug in het dessin. Twee klassiekers in een modern jasje. Of eigenlijk drie want een houten visgraatvloer is natuurlijk ook een tijdeloze keuze voor uw interieur.

Wiosna Tobacco vloerkleed

Een koele blauwtint

Uit hetzelfde spectrum maar dan met net iets meer kleur: ijsblauw, lichtblauw oftewel een koele blauwtint gecombineerd met contrastrijke kleuren zoals rood, paars en oranje gaan ook fantastisch samen met een cognac kleurig meubel.

Spirit of the Night vloerkleed

Altijd goed: aardetinten

Eerder in dit artikel werd het al kort aangestipt: cognac in combinatie met aardetinten maakt een prachtig warm geheel. Terug te zien op deze sfeerfoto waarbij wij samengewerkt hebben met het Nederlandse design merk Harvink.
De showroom van Harvink zit ook in IJsselstein en buiten die toevalligheid weten wij altijd een match te vinden tussen deze prachtige meubelen en onze vloerkleden.

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens

Onze geliefde inruilactie is weer van start gegaan. Tijdens de actieperiode geven wij tot wel 25% inruilkorting op uw nieuwe vloerkleed. Het goede nieuws is dat u sowieso 10% korting krijgt, ook als er niets in te ruilen valt. De actie is van toepassing op onze voorraad vloerkleden. Wij zien u graag verschijnen in onze winkel in IJsselstein. Doe hier alvast inspiratie op.