Inspiratie

Vintage vloerkleden - ruim 50 jaar aan historie

Stijl & Interieur / 19 april /

Een vintage vloerkleed in onze collectie is gemiddeld ruim 50 jaar oud en met de hand gemaakt van hoge kwaliteit wol, waardoor deze na 50 jaar nog altijd in perfecte staat is. De tapijten worden met de hand bewerkt om deze een tweede leven te geven. De vintage vloerkleden ondergaan een heel proces waardoor ze hun authentieke uitstraling krijgen en perfect passen in het huidige interieurbeeld. Elk vintage vloerkleed is uniek, er is er dus maar eentje beschikbaar.

Anno nu enorm populair

Vintage vloerkleden zijn de afgelopen jaren erg populair geworden. Met name in moderne en industriële interieurs ziet u vaak een vintage vloerkleed. Het kan echter in alle interieurs. Het tapijt geeft warmte en kleur aan deze vaak stoere interieurs met koele kleuren. Er zijn vintage vloerkleden in allerlei verschillende kleuren. Sommigen hebben nog een duidelijk medaillon, zodat ze een wat klassiekere maar toch hippe look geven. Andere hebben een wat moderner patroon.

Cultureel erfgoed

Wij van Brokking Vloerkledenspecialist zijn altijd op zoek naar nieuwe, unieke stukken met een mooi verhaal. Onze vintage tapijten komen uit diverse landen en brengen een rijke cultuur met zich mee. Kent u het gevoel dat u soms een vliegje in een kamer had willen zijn om een situatie of gesprek van dichtbij mee te kunnen maken? Wij fantaseren over een pratend tapijt, waarmee een mooi gesprek over alle avonturen gevoerd kan worden. Wie weet waar het in de toekomst naartoe gaat…

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens