Vintage vloerkleden: ruim 50 jaar aan historie

Vintage in industrieel interieur

Een vintage vloerkleed is gemiddeld ruim 50 jaar oud en met de hand gemaakt van hoge kwaliteit wol, waardoor deze na 50 jaar nog altijd in perfecte staat is. De tapijten worden met de hand bewerkt om deze een tweede leven te geven. De vintage vloerkleden ondergaan een heel proces waardoor ze hun authentieke uitstraling krijgen en perfect passen in het huidige interieurbeeld. Elk vintage vloerkleed is uniek, er is er dus maar eentje beschikbaar.

Anno nu enorm populair

Vintage vloerkleden zijn de afgelopen jaren erg populair geworden. Met name in moderne en industriële interieurs ziet u vaak een vintage vloerkleed. Het kan echter in alle interieurs. Het tapijt geeft warmte en kleur aan deze vaak stoere interieurs met koele kleuren. Er zijn vintage vloerkleden in allerlei verschillende kleuren. Sommigen hebben nog een duidelijk medaillon, zodat ze een wat klassiekere maar toch hippe look geven. Andere hebben een wat moderner patroon.

Cultureel erfgoed

Wij van Brokking Vloerkledenspecialist zijn altijd op zoek naar nieuwe, unieke stukken met een mooi verhaal. Onze vintage tapijten komen uit diverse landen en brengen een rijke cultuur met zich mee. Kent u het gevoel dat u soms een vliegje in een kamer had willen zijn om een situatie of gesprek van dichtbij mee te kunnen maken? Wij fantaseren over een pratend tapijt, waarmee een mooi gesprek over alle avonturen gevoerd kan worden. Wie weet waar het in de toekomst naartoe gaat…

Nieuwe vintage vloerkleden

Wij zijn weer op zoek gegaan naar de meest unieke items in bijzondere kleuren. Met trots presenteren wij enkele toppers.

Verliefd op het kleed bij de sfeerfoto?

Vintage detail industrieel interieur

Wij zijn ook helemaal happy met dit prachtige plaatje. Het vintage vloerkleed is uitgevoerd in prachtige kleuren met nog mooiere patronen, schitterend! De afmeting van dit tapijt is 1.81 x 3.00 meter. Koop het hier:

Traditie in een nieuw jasje

Origineel blauw Turks vintage vloerkleed Brokking Vloerkledenspecialist.nl IJsselstein (18)Origineel blauw Turks vintage vloerkleed met een schitterend diep blauw medaillon. Uitgevoerd in de afmeting: 2.03 x 3.10 en nu in de aanbieding. Bekijk het vloerkleed hier.

 

 

 

 

Wat een mooie blauwe…. vloerkleed!

Lichtblauw Turks vintage vloerkleed Brokking Vloerkledenspecialist.nl IJsselstein (22)
Origineel Turks vintage vloerkleed in een schitterende lichtblauwe kleur met een hele mooie tekening. Uitgevoerd in de afmeting: 1.94 x 3.10 meter en dit vintage vloerkleed is nu ook nog eens in de aanbieding. Bekijk hier het vloerkleed.

 

 

 

 

 

Via Social Media proberen wij u op de hoogte te houden van de laatste trends, nieuwste items in onze collectie en aanbiedingen. Volgt u ons al op Instagram?

Direct een afspraak inplannen om het vloerkleed te bewonderen?

    Uw naam*

    Uw e-mail*

    Uw bericht