Inspiratie

Op zoek naar een geschikt vloerkleed voor op kantoor?

Tips / 04 september /
Er wordt sinds maart zoveel mogelijk thuisgewerkt en het lijkt er op dat dit onderdeel van het nieuwe normaal gaat zijn. Hoe fijn is het dan als uw thuiskantoor ook zorgt voor de juiste sfeer waardoor u ook daar optimaal kunt functioneren? Met een goede bureaustoel, mooi bureau en andere woonaccessoires die het tot een aangename ruimte maken.

Er wordt sinds maart zoveel mogelijk thuisgewerkt en het lijkt er op dat dit onderdeel van het nieuwe normaal gaat zijn. Hoe fijn is het dan als uw thuiskantoor ook zorgt voor de juiste sfeer waardoor u ook daar optimaal kunt functioneren? Met een goede bureaustoel, mooi bureau en andere woonaccessoires die het tot een aangename ruimte maken. Een vloerkleed kan hier uiteraard niet in ontbreken, maar welk vloerkleed is geschikt voor op kantoor en bij gebruik van een stoel met wieltjes?

Plat geweven of handgeknoopt vloerkleed

Een vloerkleed op kantoor moet plat genoeg zijn zodat je er makkelijk op kunt bewegen en/of rollen met een bureaustoel. De geluiddempende functie van een vloerkleed is direct een prettige bijkomstigheid. Zo kan je rustig een telefoongesprek voeren. Het Spirit vloerkleed wat op de foto wordt getoond is perfect voor gebruik op kantoor. Het past zich mooi aan aan de meubels die er omheen staan en voegt toch kleur aan de ruimte toe.

Spirit vloerkleed grey-multi detail

Hoogpolig tapijt

Hoe knus en warm het ook aanvoelt, op kantoor waar u gebruik maakt van een stoel met wieltjes is hoogpolig tapijt allesbehalve praktisch. Ja er zijn oplossingen waardoor ook dit mogelijk wordt, maar dat vinden wij echt zonde van het kunstwerk op uw vloer. Hoogpolig tapijt kan in iedere andere ruimte in huis, alleen voor kantoor kunt u beter iets anders kiezen. Of u moet beschikken over een zithoek op kantoor. Dan is een hoogpolig tapijt juist wel weer geschikt.

Vloerkleed in Scandinavische kantoorinrichting

Bevat uw werkplek alle elementen van een Scandinavische kantoorinrichting? Bent u gek op het typische Scandinavische lijnenspel en de natuurlijke twist? Om de boel een beetje levendig te houden mag er ook zeker buiten de lijntjes worden gekleurd. Kies voor opvallende accessoires en niet te vergeten: opvallende vloerkleden. Om in de Scandinavische stijl te blijven, gaat u voor de lichte tinten.

Industriële stijl

Industrieel, de stijl die tegenwoordig veel toegepast wordt in kantoorruimtes en kantoorpanden. Zie ook de afbeelding hierboven voor een industrieel interieur waarvan metaal en staal echte kenmerken zijn. Maar ook de kale, stenen muur is een onmisbaar element voor een industriële kantoorinrichting. Ook in een kantoorruimte met een industriële look komt een vloerkleed helemaal tot zijn recht en is eigenlijk alles mogelijk. Van lichte frisse tinten tot donkere warme tinten. Van blauw tot rood en oranje. Zelfs een modern strak vloerkleed of een vintage kleed past in een industrieel interieur.

Classic Turks vintage vloerkleed Brokking Vloerkledenspecialist.nl IJsselstein

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens