Vloerkleed van formaat

Vloerkleed grote maat

Bent u op zoek naar een vloerkleed in een grote maat? Wij zouden geen Vloerkledenspecialist zijn als ons aanbod enkel bestond uit standaardmaten. Juist voor een vloerkleed in een grote maat kunt u uitstekend bij ons terecht en bieden wij ruime keuze op voorraad. Maatwerk is uiteraard ook altijd mogelijk.

Durf groots te denken

In Nederland kiest men nog te vaak voor een te klein vloerkleed. Dit is soms een logisch gevolg van een verhuizing waarbij het in de eerste ruimte goed paste en in de nieuwe totaal niet tot zijn recht komt. Vaker komt het doordat wij bang zijn om voor een groot kleed te kiezen. Trekt het dan niet te veel de aandacht of wordt de ruimte dan onnodig klein? Wij zullen eens een geheimpje verklappen: een groter vloerkleed kan de ruimte juist groter doen lijken en maakt vooral één geheel van uw meubels. Net zoals een flink bankstel een kleine kamer groter kan doen lijken, kan ook een groot vloerkleed de ruimte rianter doen overkomen dan deze in werkelijkheid is. Een kleed creëert namelijk een groot, rustig oppervlak met lange, ononderbroken lijnen. Durf dus te kiezen voor een vloerkleed van formaat.

De juiste maat bepalen

Heeft u moeite de juiste maat van uw vloerkleed te bepalen? Eerder schreven wij hier al een artikel vol tips over. Lees dit dus zeker eens door als uw zoektocht vol twijfel is gestart. Uiteraard zijn wij als Vloerkledenspecialist altijd bereid om met u mee te denken. Wij achten de kans heel groot dat u met een ander formaat naar huis vertrekt. Laat u verrassen…

Eenmaal thuis rijst vaak de vraag: hoe leg ik het vloerkleed neer?

Om eenheid te creëren zet u de meubels die u samen wilt brengen deels op het kleed. In elk geval met de voorpoten. Zo maakt u van bijvoorbeeld de fauteuil, bank en salontafel één geheel met het tapijt. Wijkt de indeling af waardoor u aan één vloerkleed niet voldoende heeft? Geen probleem, leg meerdere kleden over elkaar om alle losse elementen met elkaar te verbinden.

Nieuw in de collectie

Gekocht op DOMOTEX en nu al te koop in onze winkel: het Afghaans Special Shahi vloerkleed is weer een zeer bijzondere ontdekking van onze importafdeling!
Dit schitterende vloerkleed is gebaseerd op de aloude patronen uit de traditie van de Afghaanse familie die deze meesterwerken maakt. Wat nieuw is, is dat de patronen zijn voorzien van totaal nieuwe kleuren, en dat de patronen een haast Art-Deco achtige sfeer aandoen, een waar kunstwerk voor op de vloer. Dit vloerkleed is uitgevoerd in de afmeting 2.45 x 3.06 meter en valt hierdoor in de categorie groot.

Vloerkleed Afghaans Special Shahi fine Brokking Vloerkledenspecialist.nl IJsselstein