Doorbreek rechte lijnen in het interieur met ronde vormen

Ronde vormen Brokking en Harvink

Ronde, organische vormen in het interieur zien we steeds vaker. Een ronde eetkamertafel, een rond vloerkleed, ronde spiegels, ronde salontafels, ronde kussens, een ronde poef… Deze woontrend is niet zo ingewikkeld, als het maar rond is!

Met een rond woonitem doorbreek je de vele vaak rechte, strakke lijnen in de woonruimte. Daarnaast zorgen ronde vormen voor een speels effect. Combineer ronde en rechte vormen met elkaar om een mooie balans in het interieur te creëren. Hang bijvoorbeeld een ronde spiegel boven een strak dressoir om het geheel wat speelser te maken. Of kies voor een rond kleed onder een ronde eettafel.

Ronde eettafel

Een ronde eettafel neemt minder ruimte in dan een rechte tafel, zonder in te hoeven leveren op het aantal zitplekken. Het is ook heel gezellig, want u kunt alle gasten aankijken tijdens het eten. Op de foto ziet u de ronde eettafel genaamd Fier van Harvink. Om de tafel staan stoelen van het type Fay, ook van Harvink. Met een rond vloerkleed versterkt u het effect van een ronde eettafel, zoals u kunt zien op de foto. Denk bij een ronde tafel ook eens aan bijzettafeltjes in de zithoek. Speel met verschillende soorten en hoogten voor een verrassend speels effect in uw interieur. Doorbreek het ronde door in het midden van de tafel een statement piece te plaatsen, zoals deze prachtige vaas met bloemen van Baars Bloembinders. Op de foto ziet u het Indian Summer vloerkleed.

Wanneer een rond vloerkleed?

Sfeerfoto Rond vloerkleed Urban Moonlight

Een rond vloerkleed staat heel sfeervol in uw interieur en is uitermate geschikt om de strakke lijnen van een woonruimte zachter en vriendelijker te maken. Bent op zoek naar een specifieke kleur of type rond vloerkleed? Wij kunnen een rond vloerkleed op maat maken, lees hiervoor zeker ook eens deze blog

Heeft u een vraag over een rond vloerkleed? Neem telefonisch contact op of vul het onderstaande formulier in. Wij helpen u graag.

    Uw naam*

    Uw e-mail*

    Uw bericht