Inspiratie

Een rond vloerkleed op maat

Stijl & Interieur / 28 maart /

We kunnen er niet omheen: ronde vloerkleden zijn helemaal in. Het is speels en door de vorm doet het iets bijzonders met de ruimte. Bent u op zoek naar een vloerkleed voor een vrij vierkante ruimte? Kies dan voor een rond kleed. Deze doorbreekt het rechthoekige van de kamer en staat daarom nóg leuker in de kamer. Bij een ruimte met een andere vorm adviseren wij juist een normaal vloerkleed. Ook onder een ronde eettafel kan een rond kleed erg leuk staan.

Ronde vloerkleden bij de Vloerkledenspecialist

In onze winkel in IJsselstein hebben wij slechts een beperkte hoeveelheid ronde vloerkleden op voorraad. Dit is een bewuste keuze. Ronde vloerkleden zijn vaak machinaal geweven terwijl wij als specialist de kwaliteit waarborgen door voor handgemaakte vloerkleden te kiezen. Het is een trendproduct en op een rond vloerkleed is men vaak eerder uitgekeken, waar onze klanten na jaren vaak nog steeds blij zijn met hun Brokking vloerkleed. En als laatste de grap van de heren Brokking: een rond vloerkleed kun je niet in een hoek leggen…

Wij maken ze voor u op maat

Een rond vloerkleed is anders en uniek en ook nog eens per interieur verschillend. Wij hebben verschillende merken in onze collectie waar wij voor u een rond vloerkleed op maat kunnen bestellen en lichten deze graag voor u uit.

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens