Een rond vloerkleed op maat

Rond vloerkleed de Munk Carpets Napoli 08

We kunnen er niet omheen: ronde vloerkleden zijn helemaal in. Het is speels en door de vorm doet het iets bijzonders met de ruimte. Bent u op zoek naar een vloerkleed voor een vrij vierkante ruimte? Kies dan voor een rond kleed. Deze doorbreekt het rechthoekige van de kamer en staat daarom nóg leuker in de kamer. Bij een ruimte met een andere vorm adviseren wij juist een normaal vloerkleed. Ook onder een ronde eettafel kan een rond kleed erg leuk staan.

Ronde vloerkleden bij de Vloerkledenspecialist

In onze winkel in IJsselstein hebben wij niet veel ronde vloerkleden op voorraad. Dit is een bewuste keuze. Ronde vloerkleden zijn vaak machinaal geweven terwijl wij als specialist de kwaliteit waarborgen door voor handgemaakte vloerkleden te kiezen. Het is een trendproduct en op een rond vloerkleed is men vaak eerder uitgekeken, waar onze klanten na jaren vaak nog steeds blij zijn met hun Brokking vloerkleed. En als laatste de grap van de heren Brokking: een rond vloerkleed kun je niet in een hoek leggen…

Wij maken ze voor u op maat

Een rond vloerkleed is anders en uniek en ook nog eens per interieur verschillend. Wij hebben verschillende merken in onze collectie waar wij voor u een rond vloerkleed op maat kunnen bestellen en lichten deze graag voor u uit.

De Munk Carpets – Firenze

Brokking Vloerkledenspecialist Firenze 24 detail

Het in wel 24 kleuren verkrijgbare Firenze vloerkleed is op dit moment één van de meest populaire tapijten op de markt, afkomstig uit de collectie van de Munk Carpets. Prachtige hand gesponnen Nieuw-Zeelandse wol zorgt voor een zeer natuurlijke uitstraling. Prima te combineren met strakke meubels, maar zeer zeker ook op zijn plaats in een landelijke omgeving, en in alle denkbare maten te leveren. Nog een dikke plus: de Firenze is aan beide kanten te gebruiken!

De Munk Napoli rond

Op de foto bij dit artikel ziet u het vloerkleed Napoli van de Munk in ronde variant.

De Munk Napoli rond 08

Brink en Campman – Rocks

Brokking Vloerkledenspecialist.nl Rocks Multi 70213
Het Rocks Multi vloerkleed van Brink en Campman is een hoogpolig tapijt, gemaakt van hoogwaardige wol uit Nieuw-Zeeland. Door het grote aantal kleurstellingen is er altijd wel een Rocks vloerkleed wat past in uw interieur!

Brink en Campman – The Spring

Brokking Vloerkledenspecialist.nl Spring 59115

Het Spring vloerkleed van Brink en Campman is geweven en gemaakt van hoogwaardige wol uit Nieuw-Zeeland. Door het mixen van dunne en dikkere garens ontstaat de kenmerkende stoere uitstraling van het Spring vloerkleed.