Inspiratie

Heeft uw viervoeter huisgenoot een ongelukje gehad op het vloerkleed?

Tips / 02 oktober /
Op 4 oktober vieren we traditiegetrouw dierendag. Vrolijke viervoeter vriendjes zoals een kat of hond kunnen heel veel toevoegen aan uw gezin. Een enthousiaste begroeting als u thuiskomt of een fijne warme knuffel net wanneer u het even nodig heeft. Ze kunnen helaas ook wel eens wat minder leuk uit de hoek komen, bijvoorbeeld wanneer zij in uw afwezigheid een ongelukje krijgen op het tapijt.

Op 4 oktober vieren we traditiegetrouw dierendag. Vrolijke viervoeter vriendjes zoals een kat of hond kunnen heel veel toevoegen aan uw gezin. Een enthousiaste begroeting als u thuiskomt of een fijne warme knuffel net wanneer u het even nodig heeft. Ze kunnen helaas ook wel eens wat minder leuk uit de hoek komen, bijvoorbeeld wanneer zij in uw afwezigheid een ongelukje krijgen op het tapijt. Gelukkig is dit bijna altijd uit te wissen met de volgende schoonmaaktips.

Heeft u een vloerkleed van de Vloerkledenspecialist? Dan heeft u een voorsprong, door de uitzonderlijke kwaliteit van uw vloerkleed zijn vlekken goed te behandelen.

Heeft u het ongelukje zien gebeuren of kwam u kort daarna tot de ontdekking?

Het is van belang dat u direct aan de schoonmaak gaat. Een hardnekkige vlek willen kunt u verwijderen met een fijnwasmiddel met daarin: een liter lauw water, een theelepel wasmiddel, en een theelepel azijn. Nooit wasbenzine of andere chemische verdunners gebruiken! Zorg er altijd voor dat de geur niet achterblijft in het tapijt en spuit er voor de zekerheid een luchtverfrisser op. Zo voorkomt u dat het eventuele territoriale gedrag van uw huisdier herhaald wordt.

Vlekkenspray en chemisch reinigen

Werkt u met een vlekkenspray, lees dan voor gebruik altijd de bijsluiter. Nooit rechtstreeks op het tapijt spuiten maar behandelen via een licht vochtige doek. Laat uw vloerkleed nooit chemisch reinigen! Hierdoor verliest de wol het natuurlijke lanoline (wolvet) en komen vlekken en vuil eerder terug.

De James Starterset is een Eerste Hulp Bij Vlekongelukken voor onderhoud van vloerkleed, tapijt, karpet en meubelstoffen.

James Starterset Brokking Vloerkledenspecialist.nl IJsselstein

Een kleinformaat van de vlekkenreiniger producten James Vlekkenspray (50 ml), James Vlekkenwonder (100 ml) en het onderhoudsmiddel James Water (100 ml) zijn bijeen verpakt samen met een op de verpakking gedrukte James Vlekkenschijf en een katoenen badstof handdoek in een stevige, hersluitbare kunststof verpakking.

Hebben deze oplossingen niet gewerkt?

Dan zit er misschien niets anders op en helpen wij u uiteraard graag aan een nieuw, schoon en fris tapijt. Bezoek onze showroom in IJsselstein waar wij met een voorraad van ruim 3000 vloerkleden altijd iets hebben wat bij u past.

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens