Inspiratie

Moderne kunst in een modern vloerkleed

Stijl & Interieur / 03 mei /
Op zoek naar een modern vloerkleed en overweldigd door de diversiteit? Dat begrijpen wij, want ook bij Brokking Vloerkledenspecialist is de keuze voor modern reuze. In de categorie modern valt absoluut dit design vloerkleed uit Afghanistan, ook wel een moderne ziegler genoemd. Hier willen wij graag wat meer over vertellen.

Op zoek naar een modern vloerkleed en overweldigd door de diversiteit? Dat begrijpen wij, want ook bij Brokking Vloerkledenspecialist is de keuze voor modern reuze. In de categorie modern valt absoluut dit design vloerkleed uit Afghanistan, ook wel een moderne ziegler genoemd. Hier willen wij graag wat meer over vertellen.

Vloerkleed vol kleur en details

Modern Vloerkleed Painting Art

Een modern vloerkleed uit Afghanistan is vaak voorzien van de meest bijzondere dessins. Kunt u zich voorstellen wat een vakmanschap er nodig is om dit allemaal met de hand te maken? De kleuren spatten van het doek, eh kleed, en ook dit is een heel bijzonder en intensief proces geweest. U merkt het al, wij worden hier onwijs enthousiast van, maar onze mening over kunst in relatie tot een vloerkleed hebben wij al eerder gedeeld dus laten we hier nu niet te diep op ingaan. Toch nieuwsgierig? Lees dan deze blog.

Een selectie van onze moderne tapijten

Het is lastig om te kiezen uit zoveel moois. Toch gaan we u wat voorbeelden laten zien, mits u belooft te komen kijken in onze showroom, want daar komen deze kunstwerken pas echt tot hun recht.

Modern Pakistan Graffiti Art vloerkleed

Modern Pakistan Graffiti Art vloerkleed Brokking Vloerkledenspecialist.nl IJsselstein (86)

Een staaltje tapijtknoopkunst in optima forma! Het lijkt wel alsof het gemaakt is door Jackson Pollock himself. Het bijzondere aan dit vloerkleed is, buiten het prachtige dessin, de gebruikte mix van materialen. Wol en zijde wisselen elkaar subtiel af wat een zeer bijzonder effect geeft aan het kleed. Meer bekijken?

Vloerkleed modern grijs

Afghan modern Aquarel vloerkleed Brokking Vloerkledenspecialist.nl IJsselstein

Dit klinkt eenvoudig, maar is het juist niet. De kleur grijs is in Afghanistan namelijk erg moeilijk te ontwikkelen. Afghaanse knopers knopen vanuit hun cultuur alleen in warme, rijke kleuren en antraciet of grijs passen hier niet bij. We hebben de uitzondering gevonden en daar zijn wij erg blij mee. Bekijk hier het moderne aquarel vloerkleed.

Rex-Ray Design

Rex-Ray Folsom multi Brokking Vloerkledenspecialist.nl

Dit Rex-Ray Folsom multi vloerkleed is weer een heel goed voorbeeld van kunst op de vloer. Hoewel het vloerkleed op een daadwerkelijk schilderij is gebaseerd zijn de kleuren weer afgezwakt zodat dit bijzondere vloerkleed heel mooi in je interieur staat.

Het afzwakken van de kleur komt door het abrush, een effect wat de natuurlijke verfstoffen in de wol veroorzaken. Daarnaast zorgt het handgeknoopte karakter van het vloerkleed voor de laatste vertaling van muur naar vloer, dit is een magnifiek vloerkleed!

Vloerkledenspecialist met de grootste collectie van Nederland

Wilt u uw interieur verfraaien met een modern vloerkleed of tapijt? Bij Brokking Vloerkledenspecialist in IJsselstein, vlakbij Utrecht, leveren wij allerlei soorten moderne vloerkleden en tapijten.

Onze collectie omvat ontelbaar veel patronen en kleuren. Door onze onderscheidende collectie, jarenlange ervaring én eigen import uit alle belangrijke knoop cultuurlanden vindt u zeker het moderne vloerkleed dat bij uw smaak en interieur past. Bij de Vloerkledenspecialist streven wij ernaar om voor ieder budget een passend modern tapijt te bieden. Momenteel hebben wij zo’n 3000 vloerkleden voor u op voorraad, kom dus snel langs in de showroom voor uw eigen moderne vloerkleed!

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens