Inspiratie

Het is Black Friday en wij vroegen ons af: heeft u al een vloerkleed gevonden voor uw zwarte vloer?

Tips / 20 november /
Op vrijdag 23 november 2018 is het ook in Nederland Black Friday. Een traditie die is komen overwaaien uit de Verenigde Staten. Daar is Black Friday de dag na Thanksgiving Day en hebben de meeste werknemers vrij. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor de kerstaankopen. It’s Christmas time… Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen.

Op vrijdag 23 november 2018 is het ook in Nederland Black Friday. Een traditie die is komen overwaaien uit de Verenigde Staten. Daar is Black Friday de dag na Thanksgiving Day en hebben de meeste werknemers vrij. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor de kerstaankopen. It’s Christmas time… Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen. Onze winkel in Ijsselstein is op Black Friday uiteraard gewoon geopend en wij hebben een leuk onderwerp gevonden om u op deze Black Friday over te adviseren.

Interieur uitdaging: een donkere vloer

Wij hebben geen Black Friday aanbieding, maar wel een passende interieur uitdaging: het vinden van een vloerkleed voor uw zwarte ofwel donkere vloer. Een uitdaging waar u mogelijk al een tijdje mee aan het worstelen bent. Een donkere vloer kan erg mooi staan, maar is ook zeer bepalend voor de rest van uw interieur. Als vloerkledenspecialist kunnen wij u uiteraard ook met deze interieur uitdaging van een passend advies en hulp voorzien.

Kies niet voor Oosters

Wij zijn gek op Oosterse kleden, maar bij een zwarte vloer slaat u dan vaak de plank mis. Oosterse vloerkleden zijn in de meeste gevallen geknoopt in warme, culturele kleuren welke op uw zwarte vloer vooral de gele ondertoon laten zien. En geel is vrijwel altijd goed, maar niet in deze combinatie.

Ga voor poedertinten

Of in onze branche ook wel bestorven en afgevlakte tinten genoemd. Poedertinten laten uw zwarte vloer juist mooier uitkomen en passen waarschijnlijk goed bij de rest van uw meubels. Wij durven wel te gokken dat u bij een donkere vloer namelijk heeft gekozen voor lichte en/of witte meubels. Een prachtige combinatie en een nieuw vloerkleed in een poedertint maakt er vast een mooi geheel van.

Een geschikt vloerkleed voor uw zwarte vloer

Uit onze voorraad van ruim 3000 vloerkleden hebben wij twee geschikte vloerkleden voor u geselecteerd.

Een vloerkleed in poedertinten

Vloerkleed in poedertinten

Oosters en toch geschikt!

U denkt nu mogelijk: dit is toch een vintage vloerkleed in Oosterse stijl? Dat klopt, maar toch is dit vloerkleed uitermate geschikt voor een donkere vloer. Het Iran Vintage Blue Lagoon vloerkleed is prachtig diep blauw en dus een perfecte match met zwart en antraciet. U moet het wel durven natuurlijk…

Iran Vintage Blue Lagoon vloerkleed Brokking Vloerkledenspecialist.nl IJsselstein

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens