Vloerkledenspecialist > Brokking, al 50 jaar dé specialist in unieke, handgeknoopte vloerkleden
Brokking

Al 50 jaar dé specialist in unieke, handgeknoopte vloerkleden

In 1971 heeft de eerste generatie van het familiebedrijf, opa Cees Brokking, de speciaalzaak geopend in IJsselstein. Al snel was tot in de wijde omgeving bekend dat men bij Brokking moest zijn voor kwaliteit en service op het gebied van woninginrichting.

Intrede van de tweede generatie

Zoon Piet werkte als stoffeerder in het bedrijf en heeft zo de fijne kneepjes van het vak geleerd. Toen hij in 1987 samen met zijn vrouw Jeannette het bedrijf overnam bleef ook hij zich focussen op kwaliteit en service.

De vraag naar tapijten

In de loop der jaren kwamen er in de Nederlandse woningen steeds meer harde vloeren en groeide de vraag naar karpetten om het zachte en knusse weer terug te brengen. Piet greep deze kans met beide handen aan en legde contact met exotische knoop landen om zo de mooiste knoopkunst naar IJsselstein te halen. Dankzij Piet zijn feilloze gevoel voor inkoop en de behoefte van de consument, bood de winkel in de Hofstraat al snel een uniek aanbod en ruime voorraad aan tapijten. Ook nu ging als een lopend vuurtje rond dat men bij Brokking moest zijn voor een betaalbaar vloerkleed dat ook nog eens direct mee naar huis kon worden genomen.

Het historische jaar 2020

Het jaar 2020 is op vele fronten historisch gebleken, zo ook binnen de historie van dit familiebedrijf: Piet en Jeannette hebben in januari het stokje overgedragen aan Kees en zijn vrouw Maartje. Vol enthousiasme zijn zij begonnen aan dit avontuur en ondanks het roerige jaar kijken zij er dankbaar en trots op terug. Zelfs buiten de landsgrenzen is bekend: Brokking is dé speciaalzaak in unieke, handgeknoopte vloerkleden.

Een nieuwe generatie aan het roer van Brokking Vloerkledenspecialist

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens

Onze geliefde inruilactie is weer van start gegaan. Tijdens de actieperiode geven wij tot wel 25% inruilkorting op uw nieuwe vloerkleed. Het goede nieuws is dat u sowieso 10% korting krijgt, ook als er niets in te ruilen valt. De actie is van toepassing op onze voorraad vloerkleden. Wij zien u graag verschijnen in onze winkel in IJsselstein. Doe hier alvast inspiratie op.