Art-Deco Royal Afghan Ziegler vloerkleed

Het Art-Deco Royal Afghan Ziegler vloerkleed kenmerkt zich door diepe kleuren en een font wat is uitgevoerd is zeer fijne streepjes. Dit maakt dat de wat harde kleuren mooi overlopen in het interieur. Daarnaast is dit Ziegler vloerkleed natuurlijk uitgevoerd in de welbekende wollen topkwaliteit!

Geknoopt in Afghanistan en ook het kleurgebruik is zowel uit de natuur als cultuur van Afghanistan. Bepaalde mineralen en planten zorgen voor de kleurstoffen waarmee de wol van dit vloerkleed is geverfd.

Uitgevoerd in 2.67 x 3.60 meter is dit zeker geen klein vloerkleed! Het dessin heeft deze ruimte nodig om tot leven te komen, en dat doet het dan ook zeker.

 

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heb je een vraag over dit artikel, of ben je op zoek naar passend advies? Stel je vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wil je nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel je vraag over Art-Deco Royal Afghan Ziegler vloerkleed

Heb je een vraag over dit artikel? We helpen je graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. Je kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.