Vloerkleed Percorso bronskleurig

Vloerkleed Percorso in de kleur brons uit de designer collectie van Toulemonde Bochart is ontstaan uit een reeks ideeën. Het begon met een detail, de schets van een schors, en eindigt met een indruk van vliegen over een landschap. Een reeks dialogen op basis van de lichtgevende textuur van deze lijnen die uit een neutrale achtergrond lijken te komen en een netwerk van verbindingen schetsen die contrasteren met de oneindigheid.

Percorso is ontworpen door designer Emmanuel Gallina, handgetuft en gemaakt van wol en viscose. Het is verkrijgbaar in drie standaard afmetingen en twee kleuren.

Kies uw kleur

Wissen

Kies je afmetingen

€1205
€1770
€2580

1.205,002.580,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Vloerkleed Percorso bronskleurig

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.