Tribal Colour Earthy green vloerkleed

 3.810,00

Het Tribal Colour Earthy Green vloerkleed is dé favoriet van onze eigen importafdeling. Geknoopt door een kleine knoperij in de binnenlanden van India, moeilijk te vinden en nog moeilijker te importeren. Wij zijn blij dat we de collectie in Nederland hebben, het is nu al een klassieker.

De Tribal Colour doet zijn naam eer aan door de zachte tinten en de eenvoudige dessins die toch moeiteloos combineren met een moderne inrichting. Het vloerkleed doet wat bruinachtig aan op de foto, maar in daglicht én in onze showroom is de kleur toch echt groen. Door het gebruik van natuurlijke verfstoffen is de kleur moeilijk op de foto te vangen.

Kom langs voor nog veel meer uitvoeringen, afmetingen en zelfs maatwerk in deze handgeknoopte kwaliteit.

Afgebeeld vloerkleed is uitgevoerd in 2.03 x 3.02 meter.

 3.810,00

Uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Extra informatie

Afmeting

Kleur

Land

Materiaal

Soort

Stijl

Tribal Colour Earthy green vloerkleed

 3.810,00

Bestellen

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens

Onze geliefde inruilactie is weer van start gegaan. Tijdens de actieperiode geven wij tot wel 25% inruilkorting op uw nieuwe vloerkleed. Het goede nieuws is dat u sowieso 10% korting krijgt, ook als er niets in te ruilen valt. De actie is van toepassing op onze voorraad vloerkleden. Wij zien u graag verschijnen in onze winkel in IJsselstein. Doe hier alvast inspiratie op.