Modulation Craie wollen vloerkleed wit

Handgetuft wollen vloerkleed genaamd Modulation uit de designer collectie van Toulemonde Bochart. Na zijn verbeelding in zeefdruktechnieken te hebben gebruikt, gebruikt ontwerper Réda Amalou zijn werk bij het drukken voor dit vloerkleed dat een subtiliteit van vorm en lijn behoudt. De fluwelen moiré van dit vloerkleed werkt met de eenvoud van effen kleur en wit en speelt met het licht, waarbij de effecten van lussen en sneden worden gemengd.

Het modulation vloerkleed is verkrijgbaar in twee kleursoorten en twee standaard afmetingen. Indien gewenst is deze ook op maat verkrijgbaar.

Kies je afmetingen

€1769
€2489

1.769,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Modulation Craie wollen vloerkleed wit

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.