Meerkleurig vloerkleed Sonia

Meerkleurig vloerkleed Sonia uit de designer collectie van Toulemonde Bochart met tinten petrol, groen, beige, roze, warmbruin en een vleugje geel. Het tapijt heeft een modern design waar cirkels en lijnen elkaar kruisen in een palet van zachte kleuren. Designer Florence Bourel speelt met alle soorten handweefsels om haar ontwerp te verrijken. Het vloerkleed is handgetuft waardoor het heerlijk zacht is onder de voeten. Op de foto ziet u hoe mooi het vloerkleed combineert met de Kaap, fauteuil van Harvink uitgevoerd in de kleur brique.

Het vloerkleed is verkrijgbaar in drie standaard afmetingen en exclusief verkrijgbaar bij Brokking, dé Vloerkledenspecialist van Nederland!

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Meerkleurig vloerkleed Sonia

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.