Mamluk design vloerkleed (verkocht)

Dit zeer bijzondere en exclusieve Mamluk design vloerkleed komt uit Afghanistan.

Er is de afgelopen 2 jaar, gedurende het hele proces, door zo’n 22 mensen aan dit vloerkleed gewerkt.
De traditionele patronen zijn enorm verfijnd uitgewerkt, waardoor er een zeer fraaie detaillering mogelijk is. Het Mamluk design vloerkleed zit vol met kleine patroontjes, wij kunnen er uren naar kijken en hopen dat u dit ook zo kunt waarderen.

De historie van het mamluk dessin

Het Mamluk dessin heeft een historische achtergrond. Het dessin is afkomstig uit het oude Egypte gedurende de Mamluk-dynasty. (1250-1517) Ragfijn geknoopt met handgesponnen scheerwollen garens. De plantaardige verfstoffen en zachte kleuren geven het mamluk tapijt een exclusieve uitstraling. Dit in combinatie met het gedetailleerde motief krijgt dit tapijt zijn eigen karakter en ziel.

Mamluk design vloerkleed landelijk interieur

De plantaardige verfstoffen hebben het vloerkleed een prachtig natuurlijk uiterlijk gegeven. Wij vonden dit perfect combineren in dit landelijke interieur. Ook op een authentieke houten vloer komt dit mamluk design vloerkleed mooi tot zijn recht. De vloer en het vloerkleed smelten op deze manier samen.

Uitgevoerd in de afmeting 3.05 x 4.16 is het een vloerkleed van formaat. De prijs is op aanvraag verkrijgbaar.

Bent u nieuwsgierig geraakt naar het mamluk dessin? Wij laten het u met veel plezier zien, bezoek onze showroom in IJsselstein om deze in het echt te bewonderen.

 

Beschrijving

Extra informatie

Afmeting

Kleur

Land

Materiaal

Soort

Stijl

, ,

Mamluk design vloerkleed (verkocht)

Bestellen

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens