De beste kwaliteit

Wollen tapijt

U heeft uw oog laten vallen op een wollen vloerkleed? Dan bent u bij Brokking, de Vloerkledenspecialist, aan het goede adres. Wij leveren diverse soorten wollen vloerkleden in allerlei dessins, kleuren en maten. Dat kan bijvoorbeeld een wollen tapijt zijn dat is geweven, handgeknoopt is of zelfs getuft en/of machinaal vervaardigd is. Ook vintage of patchwork vallen onder wollen vloerkleden. Zelfs Kelim vloerkleden zijn vaak geweven van wol.

Qua kwaliteit is er veel verschil tussen wollen vloerkleden. Dat zit hem vaak in het soort wol en de techniek die wordt gebruikt. Wij verkopen veel wollen vloerkleden gemaakt van de beste kwaliteit wol uit Nieuw-Zeeland en Tibet.

Sorteer op:

Resultaat 1–12 van de 320 resultaten wordt getoond

Filteren

Wis alle filters

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens

Onze geliefde inruilactie is weer van start gegaan. Tijdens de actieperiode geven wij tot wel 25% inruilkorting op uw nieuwe vloerkleed. Het goede nieuws is dat u sowieso 10% korting krijgt, ook als er niets in te ruilen valt. De actie is van toepassing op onze voorraad vloerkleden. Wij zien u graag verschijnen in onze winkel in IJsselstein. Doe hier alvast inspiratie op.