Turks vintage vloerkleed (verkocht)

Prachtig Turks vintage vloerkleed!

Dit mooie vintage vloerkleed is afkomstig uit Turkije. Het vloerkleed is vanwege de rode en blauwe kleuren erg sfeervol. De vintage vloerkleden uit Turkije zijn vaak tussen de 50 en 80 jaar oud en hebben dus al een heel leven achter de rug! Wij zijn er gek op en zijn blij dat we begin maart weer een flinke zending hebben binnen gekregen. Genoeg keuze dus bij de Vloerkledenspecialist!

Doordat de vintage vloerkleden wat dunner zijn adviseren we om een anti-slip ondertapijt onder het tapijt te plaatsen zodat het goed op zijn plek blijft liggen.

De afmeting van dit vintage vloerkleed is 1.84 x 2.97 en is online te bestellen maar uiteraard ook te bekijken in de showroom.

Uitverkocht

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heb je een vraag over dit artikel, of ben je op zoek naar passend advies? Stel je vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wil je nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel je vraag over Turks vintage vloerkleed (verkocht)

Heb je een vraag over dit artikel? We helpen je graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. Je kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.