SALE Turks traditional vintage vloerkleed

Dit Turks traditional vintage vloerkleed is voorzien van misschien wel de mooiste vintage kleuren die wij in lange tijd hebben gezien, prachtig vaal maar precies goed om nog veel sfeer te geven!

De warmte spat van het canvas af en dat vond onze marketingafdeling ook! Dat heeft er toe geleid dat wij een heuse foto shoot hebben geregeld om dit prachtige vintage vloerkleed eens goed in het zonnetje te zetten en je zo tegelijkertijd te laten zien wat een vintage vloerkleed voor jouw interieur kan betekenen! We gaan er geen woorden meer aan vuil maken, geniet van de foto’s!

Dit Turks traditional vintage vloerkleed is uitgevoerd in de afmeting 2.16 x 3.29 meter en is nu zowel op voorraad als ook in de aanbieding bij de Vloerkledenspecialist!

2.139,00 1.070,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over SALE Turks traditional vintage vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.