Origineel Iraans vintage vloerkleed (verkocht)

Origineel Iraans vintage vloerkleed in schitterende zachte kleuren. Dit vloerkleed is ongeveer 50 jaar oud en heeft dus al een heel “leven” achter de rug.

Het vloerkleed komt oorspronkelijk uit Iran, maar is naar Afghanistan gehaald om daar aan een nieuw leven te beginnen. Het vloerkleed word eerst gewassen, geschoren en daarna word de pool voorzien van nieuwe kleuren. Hierna word het vloerkleed gewassen en op een speciale manier geboend waardoor de vintagelook ontstaat. Veel werk, en ook nog eens een zeer precies werk, als het vloerkleed niet op de juiste manier is gewassen lopen de kleuren door en moet het hele proces van voren af aan opnieuw beginnen.

Dit prachtig vintage vloerkleed is uitgevoerd in de afmeting 3.00 x 3.86. Een flinke afmeting maar daardoor krijgt het vloerkleed wél alle ruimte om te schitteren op je vloer! Nu op voorraad bij de Vloerkledenspecialist.

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heb je een vraag over dit artikel, of ben je op zoek naar passend advies? Stel je vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wil je nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel je vraag over Origineel Iraans vintage vloerkleed (verkocht)

Heb je een vraag over dit artikel? We helpen je graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. Je kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.