Rond vloerkleed rood-paarstinten Ginkgo

Zeer bijzonder rond vloerkleed met prachtige rood- en paarstinten en speelse elementen. Het Ginkgo vloerkleed uit de designer collectie van Toulemonde Bochart is ontworpen door Laurent Maugoust als onderdeel van het ontwerp van het Hotel Victor Hugo in Parijs. Deze verfijnde composities laten je een paleisleven leiden. Een subtiel spel van kleuren en reliëfs, biedt een poëtische sfeer en is absoluut een eye-catcher voor het interieur.

Het Ginkgo vloerkleed is verkrijgbaar in twee verschillende kleurstellingen, zowel rond als rechthoekig, in standaard maten en ook op maat verkrijgbaar.

Kies je afmetingen

€2105

2.105,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Rond vloerkleed rood-paarstinten Ginkgo

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.