India Damask brown/beige vloerkleed

Het India Damask brown/beige vloerkleed maakt deel uit van een zeer exclusieve collectie die Vloerkledenspecialist in India heeft kunnen vinden.

Bijzonder, niet alleen door het gebruik van zowel wol als viscose maar het Damask vloerkleed is ook nog eens door middel van twee verschillende productietechnieken gemaakt. Het vloerkleed bestaat namelijk uit zowel een geweven als een geknoopte pool, dit is een zeer arbeidsintensief proces en daardoor staat dit vloerkleed dan ook garant voor een topkwaliteit.

Door het gebruik van zowel verschillende materialen als productietechnieken zijn de kleuren rustiger gehouden om zo makkelijk in je interieur te passen
Het getoonde Damask vloerkleed heeft een afmeting van 1.78 x 2.43 meter. Kom snel langs om dit India Damask brown/beige vloerkleed zelf te komen bekijken of bestel eenvoudig online!

2.595,00 1.499,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over India Damask brown/beige vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.