Vloerkleed Rex Ray Stockton multi

Met een klein beetje trots presenteren wij u uit onze Rex-Ray collection: het Rex Ray Stockton vloerkleed

Dit prachtige “schilderij” op de vloer is ontworpen door de Amerikaanse kunstenaar Rex-Ray. De stijl van deze kunstenaar kenmerkt zich door de combinatie van artdeco elementen in combinatie met frisse en moderne kleuren.

De Rex-Ray Stockton is warm, bijna Japan wat betreft het dessin maar oh zo mooi! Gemaakt om te combineren met goudkleurige accessoires of bijvoorbeeld koperkleurige bank. Zeker goed toe te passen op een wat warme houten vloer, zoals goud eiken of juist een blank eiken vloer, prachtig!

Knoopdichtheid

Het Rex Ray vloerkleed heeft zo’n 800.000 knoopjes per vierkante meter. Per vierkante centimeter zijn dit er dus ongeveer 80. Behoorlijk fijn geknoopt dus!
In het gehele vloerkleed zitten zo rond de 6 miljoen knoopjes verwerkt. In totaal is er zo’n jaar aan gewerkt.

Wolkwaliteit

Het kleed is gemaakt van wol, afkomstig van schapen die leven in Australië en Nieuw-Zeeland. Deze wol is meer dan uitstekend geschikt om vloerkleden van te maken.
Het is een zeer vetrijke wolsoort die, door deze natuurlijke vetlaag, een vuilafstotende werking heeft en daardoor goed schoon te maken is mocht er eens wat overheen vallen.

De gebruikte verfstoffen zijn allemaal natuurlijk en plantaardig. Dit geeft een, in onze ogen, veel mooiere uitstraling aan het vloerkleed.

Dit vloerkleed is uitgevoerd in de afmeting 2.50 x 3.00 meter en is in onze showroom te zien en zelfs op zicht mee te nemen!

10.400,00 8.900,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Vloerkleed Rex Ray Stockton multi

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.