Vloerkleed Rex Ray Filbert multi

Met een klein beetje trots presenteren wij u uit onze Rex-Ray collection: het Rex-Ray Filbert vloerkleed

Dit prachtige “schilderij” op de vloer is ontworpen door de Amerikaanse kunstenaar Rex-Ray. De stijl van deze kunstenaar kenmerkt zich door de combinatie van artdeco elementen in combinatie met frisse en moderne kleuren.

De Rex-Ray Filbert heeft een perfecte afwisseling tussen warme en koele tinten. Het zware aubergine wordt door het zachte geel/groene canvas goed gedragen en zorgt voor prachtige contrasten. Ook fris blauw en warm geel dragen bij aan dit koel/warm effect en zullen in je interieur zeker hun plek vinden, een waar kunstwerk op de vloer!

Dit vloerkleed is uitgevoerd in de afmeting 2.50 x 3.00 meter en is in onze showroom te zien en zelfs op zicht mee te nemen!

10.400,00 8.900,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Vloerkleed Rex Ray Filbert multi

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.