Rex-Ray collection Lombard vloerkleed (verkocht)

Met een klein beetje trots presenteren wij u uit onze Rex-Ray collection: het Rex-Ray Lombard vloerkleed

Dit prachtige “schilderij” op de vloer is ontworpen door de Amerikaanse kunstenaar Rex-Ray. De stijl van deze kunstenaar kenmerkt zich door de combinatie van artdeco elementen in combinatie met frisse en moderne kleuren.

De Rex-Ray Lombard is wat zwaarder in dessin dan de rest van de collectie, met name door het gitzwart wat de rest van de kleuren accentueert. De Lombard is aan te bevelen op een mooie rustieke houten vloer of een mooie zandkleurige plavuizen vloer.

Dit vloerkleed is uitgevoerd in de afmeting 2.50 x 3.00 meter en is in onze showroom te zien en zelfs op zicht mee te nemen!

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Rex-Ray collection Lombard vloerkleed (verkocht)

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.