Rex-Ray collection Clementina vloerkleed

Met een klein beetje trots presenteren wij u uit onze Rex-Ray collection: het Rex-Ray Clementina vloerkleed

Dit prachtige “schilderij” op de vloer is ontworpen door de Amerikaanse kunstenaar Rex-Ray. De stijl van deze kunstenaar kenmerkt zich door de combinatie van artdeco elementen in combinatie met frisse en moderne kleuren. De Vloerkledenspecialist is de enige in Europa die deze bijzondere collectie voert en ook vloerkleden uit deze collectie op voorraad heeft.

Het Rex-Ray Clementina vloerkleed is een meesterwerk, uitgevoerd in werkelijk fantastische kleuren complimenteert dit vloerkleed uw inrichting op een bijzondere maar toch subtiele manier.

Dit vloerkleed is uitgevoerd in de afmeting 2.50 x 3.00 meter en is in onze showroom te zien en zelfs op zicht mee te nemen!

Kies je afmetingen

€10400

10.400,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Rex-Ray collection Clementina vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.