Vloerkledenspecialist > Vloerkleden > Rex Ray vloerkleed
Exclusief verkrijgbaar

Vloerkleden van de Amerikaanse designer Rex Ray

Grafisch, kleurrijk, en bijzonder zijn enkele termen die de vloerkleden van Rex Ray definiëren. Uiteindelijk schieten woorden tekort, want deze vloerkleden vallen toch vooral onder de noemer ‘kunst’. Exclusief verkrijgbaar bij Brokking Vloerkledenspecialist: de handgeknoopte Rex Ray vloerkleden.

Rex Ray was een Amerikaanse grafisch ontwerper uit San Francisco. Geïnspireerd door Andy Warhol, popart en verschillende mode- en designculturen heeft Rex Ray zijn talent aangewend om vloerkleden te ontwerpen. Het resultaat is een oogverblindende collectie tapijten die niet alleen als vloerkleed kan worden bestempeld maar ook kunst kan worden genoemd.

De Vloerkledenspecialist heeft deze collectie exclusief voor Europa en heeft verschillende Rex Ray tapijten op voorraad in de showroom in IJsselstein. Is uw interesse gewekt of wilt u een keer een echt bijzonder vloerkleed zien? Kom langs en laat de tapijten van Rex Ray u doen verbazen!

Sorteer op:

Toont alle 5 resultaten

Filteren

Wis alle filters

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens

Onze geliefde inruilactie is weer van start gegaan. Tijdens de actieperiode geven wij tot wel 25% inruilkorting op uw nieuwe vloerkleed. Het goede nieuws is dat u sowieso 10% korting krijgt, ook als er niets in te ruilen valt. De actie is van toepassing op onze voorraad vloerkleden. Wij zien u graag verschijnen in onze winkel in IJsselstein. Doe hier alvast inspiratie op.