Pearl Collection Age of Emperors vloerkleed

Pearl Collection Age of Emperors vloerkleed

Zoals de naam al doet vermoeden is het Age of Emperors vloerkleed een vloerkleed met een dessin dat gestaafd is op het verleden. Het zeer rijke patroon is duizelingwekkend fijn en door de knoper naar de huidige age gehaald. Moderne frisse kleuren in een eeuwenoud dessin afgewisseld met in de rechterbovenhoek een vintage sfeer om het patroon zijn chique luister te geven, wij zijn verkocht!

Dit vloerkleed is zowel met moderne als klassieke meubels zeer goed te combineren. Ben je op zoek naar sfeer? Dit Pearl Collection Age of Emperors vloerkleed is hét item voor jouw interieur. Vanaf vandaag op voorraad bij Brokking, sinds 1971 dé Vloerkledenspecialist van Nederland.

Kies je afmetingen

€7120

7.120,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Pearl Collection Age of Emperors vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.