Museum Collection Kompozit Amber Brown vloerkleed

Het Kompozit Amber Brown vloerkleed is één van de topstukken uit onze Museum Collection. Deze premium collectie voeren wij door een exclusieve samenwerking met een topknoper uit India. De vloerkleden uit de Museum Collection hebben om te beginnen allemaal een uniek dessin en zijn gemaakt met behulp van zeer bijzondere kleuren, en washing methodes.

Het oxidatieproces van de wol waarvan dit Kompozit Amber Brown vloerkleed is gemaakt zorgen voor een unieke en kenmerkende glans op delen van het dessin, dit zorgt op zijn beurt weer voor een prachtige lichtval in het vloerkleed. Een vloerkleed uit deze collectie heeft ongeveer een knooptijd van 10 maanden!

Het Kompozit Amber Brown vloerkleed verenigt twee werelden. Enerzijds is het dessin een nieuwe invulling van oude Perzische patronen, anderzijds geeft het unieke oxidatieproces de kleuren in het vloerkleed een vleugje historie mee, alsof het vloerkleed al jaren oud is. Prachtig op een karakteristieke houten vloer en/of antieke meubels.

Het Kompozit Amber Brown vloerkleed is uitgevoerd in 2.50 x 3.00 meter om het patroon alle ruimte te geven die het nodig heeft. Voor meer informatie kun je ons natuurlijk mailen maar we heten je natuurlijk ook graag welkom in onze winkel om het Kompozit Amber Brown vloerkleed zelf te komen bekijken. De prijs van het Kompozit Amber Brown vloerkleed is eveneens op aanvraag.

8.900,00 7.000,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Museum Collection Kompozit Amber Brown vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.