Mamluk design vloerkleed (verkocht)

Dit zeer bijzondere en exclusieve Mamluk design vloerkleed komt uit Afghanistan.

Er is de afgelopen 2 jaar, gedurende het hele proces, door zo’n 22 mensen aan dit vloerkleed gewerkt.
De traditionele patronen zijn enorm verfijnd uitgewerkt, waardoor er een zeer fraaie detaillering mogelijk is. Het Mamluk design vloerkleed zit vol met kleine patroontjes, wij kunnen er uren naar kijken en hopen dat u dit ook zo kunt waarderen.

De historie van het mamluk dessin

Het Mamluk dessin heeft een historische achtergrond. Het dessin is afkomstig uit het oude Egypte gedurende de Mamluk-dynasty. (1250-1517) Ragfijn geknoopt met handgesponnen scheerwollen garens. De plantaardige verfstoffen en zachte kleuren geven het mamluk tapijt een exclusieve uitstraling. Dit in combinatie met het gedetailleerde motief krijgt dit tapijt zijn eigen karakter en ziel.

Mamluk design vloerkleed landelijk interieur

De plantaardige verfstoffen hebben het vloerkleed een prachtig natuurlijk uiterlijk gegeven. Wij vonden dit perfect combineren in dit landelijke interieur. Ook op een authentieke houten vloer komt dit mamluk design vloerkleed mooi tot zijn recht. De vloer en het vloerkleed smelten op deze manier samen.

Uitgevoerd in de afmeting 3.05 x 4.16 is het een vloerkleed van formaat. De prijs is op aanvraag verkrijgbaar.

Bent u nieuwsgierig geraakt naar het mamluk dessin? Wij laten het u met veel plezier zien, bezoek onze showroom in IJsselstein om deze in het echt te bewonderen.

 

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Mamluk design vloerkleed (verkocht)

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.