Iraans Tabriz vloerkleed

Onze toch al zeer ruime collectie heeft er weer een nieuw pronkstuk bij… dit traditionele Tabriz vloerkleed.

Tabriz, in de Oudheid Tauris genoemd, is de op drie na grootste stad van Iran. De stad brengt beroemde geknoopte tapijten voort, zoals ook dit traditionele en volledig handgeknoopte vloerkleed gemaakt van wol met een combinatie van zijde. Het patroon is al eeuwenoud en heeft een duidelijk medaillon. Wat een verfijnde details en dan te bedenken dat dit dus met de hand is geknoopt, diepe respect. Uiteraard is dit een perfect kleed als je interieur ook wat klassieker is maar overweeg het Tabriz vloerkleed ook eens als je juist wat strakker bent ingericht…het zal een verrassende maar hele mooie twist aan je interieur geven. Zo ook te zien in deze combinatie met bank Forum van Harvink.

Uitgevoerd in de afmeting 2.00 x 3.00 meter.

In het echt is deze Tabriz nog mooier, kom vooral langs om deze te bewonderen in onze showroom.

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Iraans Tabriz vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.