India Polynesian Era vloerkleed

 6.999,00

Bekend van tv, maar niet alleen daarom zeer bijzonder: dit India Polynesian Era vloerkleed meet meer dan 20 vierkante meter, het heeft namelijk een afmeting van 3.66 x 5.54 meter!

Niet alleen de afmeting van dit vloerkleed is bijzonder, ook deze kwaliteit komen wij niet vaak tegen, deze is namelijk zeer vast. Dit vloerkleed is gemaakt om een leven mee te gaan.

De schitterende op Polynesische kunst geïnspireerde patronen krijgen door deze gigantische afmeting alle ruimte die deze nodig hebben, het vloerkleed zoekt alleen nog een prachtige ruimte om te schitteren. Het vloerkleed wordt bij aankoop uiteraard netjes bij je thuis afgeleverd aangezien het meer dan 80 kilo weegt!

Dit schitterende India Polynesian Era vloerkleed is nu op voorraad bij Brokking, de vloerkledenspecialist in IJsselstein.

Afmeting

 6.999,00

Uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Extra informatie

Afmeting

Kleur

, , ,

Land

Materiaal

Soort

Stijl

, ,

India Polynesian Era vloerkleed

 6.999,00

Bestellen

Match het vloerkleed bij uw interieur

Direct uit voorraad leverbaar

Op bestelling

Populaire combinaties
Kies uw eigen kleur
Probeer ook deze vloerkleden eens

Welkom op onze nieuwe website!

Ter ere van deze nieuwe site & het feit dat 2021 ons 50-jarig jubileumjaar is, geven wij de gehele maand maart 10% korting op online bestellingen. Deze korting wordt automatisch verrekend met het totaalbedrag.

Bekijk onze vloerkleden