Traditioneel Crafts and Arts vloerkleed (verkocht)

Af en toe komen wij op de Europese beurzen echte topstukken tegen, dit Crafts en Arts vloerkleed is daar een perfect voorbeeld van! Schitterend te combineren op een visgraat vloer en klassieke sierlijke meubels.

Bedoeld voor de Amerikaanse markt hebben wij dit prachtige Crafts en Arts vloerkleed op het nippertje aan onze collectie kunnen toevoegen. Het vloerkleed is gemaakt met een bijzonder rijk gedessineerd patroon en het zal u niet verbazen dat het ons ook opviel.

Uitgevoerd in de afmeting 2.40 x 2.77 meter krijgt het patroon van dit vloerkleed alle ruimte om tot zijn recht te komen, u hoeft het alleen nog maar te komen bekijken!

 

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heb je een vraag over dit artikel, of ben je op zoek naar passend advies? Stel je vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wil je nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel je vraag over Traditioneel Crafts and Arts vloerkleed (verkocht)

Heb je een vraag over dit artikel? We helpen je graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. Je kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.