Antique Austria Hooked Heritage vloerkleed

Antique Austria Hooked Heritage vloerkleed is bijna 100 jaar oud (1920) en is gemaakt in Oostenrijk zoals de naam al doet vermoeden. De vorige eigenaren zijn er bijzonder zuinig op geweest wat heeft geresulteerd in de nog sublieme staat. Dit vloerkleed heeft ongetwijfeld zijn tijd doorgebracht in een fabuleuze pronkkamer, en wij hopen natuurlijk dat het vloerkleed dat nog een eeuw mag doen!

Het vloerkleed is gemaakt van wol en is op ingenieuze wijze gehaakt, een voor die tijd in Europa bekende manier van tapijten maken. Ook de kleuren zijn duidelijk “uit die tijd”, zacht maar tegelijkertijd sprekend, schitterend! Uitgevoerd in de afmeting 2.48 x 3.47 meter.

Nu te zien bij Brokking, de Vloerkledenspecialist van Nederland!

7.200,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heeft u een vraag over dit artikel, of bent u op zoek naar passend advies? Stel uw vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wilt u nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel uw vraag over Antique Austria Hooked Heritage vloerkleed

Heeft u een vraag over dit artikel? We helpen u graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. U kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.