Origineel Turks Patchwork vloerkleed

Een origineel Turks patchwork vloerkleed uitgevoerd in koele grijze kleuren maakt dat uw inrichting direct het mooie industriële of vintage tintje krijgt dat u wilt. Prachtig in combinatie met geborsteld staal en/of teak hout.

De patchwork vloerkleden zijn ontstaan in Turkije, oude vloerkleden worden geselecteerd om hun patronen. De betreffende stukken (patches) worden uit de vloerkleden gehaald, gewassen, opnieuw gekleurd, nog een keer gewassen, gedroogd en worden dan uiteindelijk tot een nieuw vloerkleed gemaakt. Vaak vormt een stevig katoenen doek de afwerking op de achterzijde, zodat de naden van de aan elkaar gestikte patches niet zichtbaar zijn.

Afgebeeld patchwork vloerkleed heeft de afmeting 2.00 x 3.00 meter, maar er zijn bij de Vloerkledenspecialist patchwork vloerkleden op voorraad in de volgende afmetingen:

1.50 x 2.00 meter
1.70 x 2.40 meter
2.00 x 2.50 meter
2.50 x 3.00 meter
2.50 x 3.50 meter
3.00 x 4.00 meter

Naast al deze afmetingen bestaan er natuurlijk ook nog legio kleuren en uitvoeringen. Wilt u bijvoorbeeld een patchwork vloerkleed op maat laten maken? Ook dit is geen probleem! Benieuwd geworden naar het origineel Turks Patchwork vloerkleed? Hiervoor nodigen wij u dan ook graag uit om in onze showroom kennis te maken met dit vrolijke en stijlvolle patchwork vloerkleed.

2.240,00 1.950,00

Toevoegen aan mijn selectie

Advies Nodig?

Heb je een vraag over dit artikel, of ben je op zoek naar passend advies? Stel je vraag via het formulier of bel 030 688 26 52. Wil je nog meer geïnspireerd worden? Kom langs in de showroom!

Kom Langs
Stel je vraag over Origineel Turks Patchwork vloerkleed

Heb je een vraag over dit artikel? We helpen je graag verder! Vul het onderstaande formulier in en dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Liever telefonisch contact? Dat kan ook. Je kunt Vloerkledenspecialist bereiken op 030 688 26 52.